SLO | ENG | HR | SRB | BG | HU Domov | Izobraževanje | Kontakt | O nas | Zakonodaja RS | Varstvo osebnih podatkov  
 
Naton Slovenia
  Novosti na področju dela in prostih delovnih mest   Novosti na področju dela in prostih delovnih mest   Novosti na področju dela in prostih delovnih mest   Novosti na področju dela in prostih delovnih mest   Novosti na področju dela in prostih delovnih mest  
 
   
Naton HR > Novice

Novice

Novice

VABIMO NA DAN ODPRTIH VRAT KADROVSKE AGENCIJE NATON IN PODJETJA AGIL

24.10.2016

V petek, 28.10.2016 ob 11. uri vas vabimo na dan odprtih vrat agencije za zaposlovanje Naton d.o.o. in partnerskega podjetja Agil d.o.o, ki bo na sedežu podjetja Seevil, Podutiška 33, 1000 Ljubljana.

Preberi več →

ARTofHR2 conference

19.10.2016

COTRUGLI Business School and Naton Human Resources Agency invite you to the ARTofHR2 conference. At the conference the leading HR practitioners from the biggest multinational companies in Europe will be present.

Preberi več →

DOWNLOAD YOUR WHITE PAPER FOR FREE: WHAT MAKES AN EXTRAORDINARY RECRUITER

06.09.2016

"The only way to do great work is to love what you do and do what you love. If not, find a different occupation fast because every minute more spent with your client is a consequence to you and your employer."

Preberi več →

NATON ČLAN SLOVENSKO - NEMŠKE GOSPODARSKE ZBORNICE

16.05.2016

V letu 2015 smo sklenili strateško partnerstvo z eno najmočnejših in najučinkovitejših kadrovskih agencij v centralni Evropi, Work Service. Letos (2016) pa se v Natonu lahko pohvalimo tudi s tem, da smo postali član Slovensko - Nemške gospodarske zbornice.

Preberi več →

USPEŠNO IZPELJANA OKROGLA MIZA NA TEMO ZMANJŠEVANJE BOLNIŠKIH ODSOTNOSTI

15.03.2016

Dogodek je potekal v četrtek, 10.3.2016 med 9. in 11.30 uro, v prostorih Radisson Blu Plaza Hotela. Veseli smo, da so se na naše povabilo odzvali naši poslovni partnerji, tako predstavniki gospodarstva, kot tudi predstavnik stroke, ki je pomagal razrešiti marsikatero dilemo.

Preberi več →

POKLICI, KI NAM BODO SPREMENILI ŽIVLEJNJE

15.03.2016

Kateri so poklici, ki nam bodo v prihodnjih letih spremenili življenje, kakšna znanja so potrebna in kako pomembno je, da se posameznik, ki hoče postati strokovnjak na tem področju, izobražuje na fakulteti?

Preberi več →

VABILO NA OKROGLO MIZO NA TEMO ZMANJŠEVANJE BOLNIŠKIH ODSOTNOSTI

11.02.2016

V Sloveniji, zaradi bolniških odsotnosti, letno izgubimo kar 10 do 11 milijonov delovnih dni. Absentizem za slovenska podjetja predstavlja resen problem, zato smo se v podjetju Naton d.o.o. odločili, da na to temo organiziramo okroglo mizo.

Preberi več →

GRAPHOLOGY INS AND OUTS

05.01.2016

When employers are looking for the most suitable person to occupy the vacancy, in addition to the required education, work experience and required knowledge of the particular field of work, they also put a lot of importance on the personal characteristics and skills that a future employee needs to possess.

Preberi več →

21 RECRUITER BENEFITS FROM PERSONAL LINEKDIN NETWORK - DOWNLOAD YOUR WHITE PAPER FOR FREE

05.11.2015

Having in mind that many of today's businesses are regional or global, LinkedIn helps us to reach potential candidates from the different parts of the Region or the world as well as to obtain relevant information for a selection process.

Preberi več →

DOWNLOAD YOUR WHITE PAPER FOR FREE: HOW TO CONVERT OPEN JOB INTO LEADS AND LEADS INTO NEW CLIENTS?

01.10.2015

In order to find the best suitable employee for a certain position, the company is required to adjust the position according to certain knowledge levels and skills, which could be generalized in the job opening and are made...

Preberi več →
Zaupajo nam:
Hella
Knauf
Lek
PH
 
 
Naton Slovenia   Copyright © 2008-2016 Naton d.o.o.,
vse pravice pridržane
 
Naton HR Slovenia | Naton HR Global | Naton HR Germany | Naton HR Croatia | Naton HR Serbia
Naton HR Bulgaria | Naton HR Hungary
 
     
Iščete delo? Imamo delo za vas!
Napišite svojo telefonsko številko in pokličemo vas v naslednjih 20 minutah (klice izvajamo od PON. do PET. med 8 in 16 uro). Klic je brezplačen.
Svojo telefonsko številko ste uspešno posredovali.
Pričakujte naš klic v naslednjih 20 minutah. V kolikor ste klic oddali med vikendom, vas pokličemo v ponedeljek zjutraj.